TEAM
TEAM
CHRISTOPHE HARDIQUEST
CHEF
« Mijn recepten ontstaan door een associatie van ideeën, door me buiten de platgetreden paden te begeven, de regels te veranderen en genres te doorbreken… »
- Christophe Hardiquest
Elke dag weer bedenkt hij nieuwe gerechten, zonder gebonden te zijn aan regels of grenzen. Zijn creativiteit kent geen remmingen. Zijn inspiratie komt spontaan. Een ingeving van het ogenblik, de verrassing van een product, de associatie van smaken of de versheid van primeurs: al die aspecten beïnvloeden zijn werk. Zijn keuken staat er zonder dat hij er overdreven bij nadenkt. De achterliggende techniek mag je niet voelen. Een gerecht is er in de eerste plaats om samen van te genieten! Zijn keuken is het evenbeeld van de chef. Beide evolueren, exploreren, transcenderen. De rode draad? Een uitgesproken aandacht voor het product, in dienst van de smaak en de emotie.
CHRISTOPHE HARDIQUEST
CHEF
« Mijn recepten ontstaan door een associatie van ideeën, door me buiten de platgetreden paden te begeven, de regels te veranderen en genres te doorbreken… »
- Christophe Hardiquest
Elke dag weer bedenkt hij nieuwe gerechten, zonder gebonden te zijn aan regels of grenzen. Zijn creativiteit kent geen remmingen. Zijn inspiratie komt spontaan. Een ingeving van het ogenblik, de verrassing van een product, de associatie van smaken of de versheid van primeurs: al die aspecten beïnvloeden zijn werk. Zijn keuken staat er zonder dat hij er overdreven bij nadenkt. De achterliggende techniek mag je niet voelen. Een gerecht is er in de eerste plaats om samen van te genieten! Zijn keuken is het evenbeeld van de chef. Beide evolueren, exploreren, transcenderen. De rode draad? Een uitgesproken aandacht voor het product, in dienst van de smaak en de emotie.
BENOÎT BROCHARD
ZAALDIRECTEUR
« Een ijzeren hand in een fluwelen handschoen »
Dit is wat Benoît dagelijks toepast. Na 2.5 jaar succesvolle activiteit bij Pierre Gagnaire, kwam Benoît bij ons om de leiding van het team op te nemen. Zijn doel is duidelijk: standvastigheid en nauwkeurigheid zijn de pilaren van zijn hedendaags werk. Benoît streeft niet alleen naar perfectie voor zichzelf, maar ook voor zijn hele team. Daarom besteedt hij tijd, luistert en begeleidt hij met de welwillendheid die nodig is. Een echte wederzijdse aantrekkingskracht tussen Benoît en Christophe Hardiquest, en de passie voor het werk maken dat deze twee gemaakt zijn om met elkaar overweg te kunnen!
BENOÎT BROCHARD
ZAAL DIRECTEUR
« Een ijzeren hand in een fluwelen handschoen »
Dit is wat Benoît dagelijks toepast. Na 2.5 jaar succesvolle activiteit bij Pierre Gagnaire, kwam Benoît bij ons om de leiding van het team op te nemen. Zijn doel is duidelijk: standvastigheid en nauwkeurigheid zijn de pilaren van zijn hedendaags werk. Benoît streeft niet alleen naar perfectie voor zichzelf, maar ook voor zijn hele team. Daarom besteedt hij tijd, luistert en begeleidt hij met de welwillendheid die nodig is. Een echte wederzijdse aantrekkingskracht tussen Benoît en Christophe Hardiquest, en de passie voor het werk maken dat deze twee gemaakt zijn om met elkaar overweg te kunnen!
ADRIEN CUNNAC
SOUS-CHEF
“Je moet jonge talenten verantwoordelijkheid geven”
Deze overtuiging past de chef van nature toe op zijn team en luitenanten. Hoe hoger de berg, hoe dieper het dal. Dit spreekwoord hoort bij Adrien Cunnac zoals zijn Elzasser afkomst hoort bij zijn goed begrip van de keuken. Adrien heeft een aangeboren smaak voor al wat lekker is. Hij is al vele jaren de rechterhand van chef Christophe Hardiquest. Zijn werk kenmerkt zich door een subtiele harmonie tussen volharding en hypersensitiviteit.
ADRIEN CUNNAC
SOUS-CHEF
“Je moet jonge talenten verantwoordelijkheid geven”
Deze overtuiging past de chef van nature toe op zijn team en luitenanten. Hoe hoger de berg, hoe dieper het dal. Dit spreekwoord hoort bij Adrien Cunnac zoals zijn Elzasser afkomst hoort bij zijn goed begrip van de keuken. Adrien heeft een aangeboren smaak voor al wat lekker is. Hij is al vele jaren de rechterhand van chef Christophe Hardiquest. Zijn werk kenmerkt zich door een subtiele harmonie tussen volharding en hypersensitiviteit.
ANTOINE LEHEBEL
CHEF-SOMMELIER
Dat wijn een roeping is voor Antoine Lehebel, lijkt wellicht een overbodige uitspraak. Wijn en het plezier om zijn wijnkennis te delen zijn net synoniemen voor hem. Hij laat de gasten proeven van bijzondere cru’s, natuurlijke wijnen of creatieve bieren. Hij heeft al verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen als beste sommelier. Maar zijn allermooiste beloning vormt de band met zijn vrienden-wijnbouwers die hij trouw volgt.
ANTOINE LEHEBEL
CHEF-SOMMELIER
Dat wijn een roeping is voor Antoine Lehebel, lijkt wellicht een overbodige uitspraak. Wijn en het plezier om zijn wijnkennis te delen zijn net synoniemen voor hem. Hij laat de gasten proeven van bijzondere cru’s, natuurlijke wijnen of creatieve bieren. Hij heeft al verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen als beste sommelier. Maar zijn allermooiste beloning vormt de band met zijn vrienden-wijnbouwers die hij trouw volgt.
STÉPHANIE HARDIQUEST
MANAGING DIRECTOR
Alle echtgenotes van chef-koks beweren bij hoog en bij laag: “Wie met een chef trouwt, trouwt ook met zijn restaurant”. Maar Stéphanie nam geen genoegen met haar rol als echtgenote van de chef. Wie dat dacht, kent haar niet. Het restaurant Bon Bon draagt haar stempel. Ook de sfeerzetting. In perfect evenwicht met haar alter ego in de keuken leidt zij het huis. Dag na dag gaat ze de uitdaging aan, bedenkt oplossingen, past aan, ondersteunt, anticipeert, brengt verandering en stimuleert uiteraard de chef en zijn team om voortdurend hun grenzen te verleggen en zich volledig te geven.
STÉPHANIE HARDIQUEST
MANAGING DIRECTOR
Alle echtgenotes van chef-koks beweren bij hoog en bij laag: “Wie met een chef trouwt, trouwt ook met zijn restaurant”. Maar Stéphanie nam geen genoegen met haar rol als echtgenote van de chef. Wie dat dacht, kent haar niet. Het restaurant Bon Bon draagt haar stempel. Ook de sfeerzetting. In perfect evenwicht met haar alter ego in de keuken leidt zij het huis. Dag na dag gaat ze de uitdaging aan, bedenkt oplossingen, past aan, ondersteunt, anticipeert, brengt verandering en stimuleert uiteraard de chef en zijn team om voortdurend hun grenzen te verleggen en zich volledig te geven.
ONZE TEAM
SALLE & CUISINE
URBAIN Bondja
MOHAMMED Haskouri
BERTRAND Ndayishinguje
ADRIEN Cunnac
BASILE Dewulf
FIONA Orio
OLIVIER Charlier
JOHAN Verhulst
HUGO Traineau
ARNAUD Beauprez
ANTOINE Lehebel
BENOIT Brochard
BERNARD Van Cuyck
ARAM Kalo
SEBASTIEN Thiel
ANDY Nelles
ARNAUD Barbé
DIMITRI Dhondt
RACHEL Jacques
CYRIL Moulin
ONZE TEAM
SALLE & CUISINE
URBAIN Bondja
MOHAMMED Haskouri
BERTRAND Ndayishinguje
ADRIEN Cunnac
BASILE Dewulf
ALEXANDRE Hocquet
OLIVIER Charlier
JOHAN Verhulst
HUGO Traineau
ARNAUD Beauprez
ANTOINE Lehebel
BENOIT Brochard
BERNARD Van Cuyck
ARAM Kalo
LEA Schamp
SEBASTIEN Thiel
ANDY Nelles
ARNAUD Barbé
DIMITRI Dhondt
RACHEL Jacques
CYRIL Moulin