RESERVEREN 

|

  GIFT CARDS 
 

TEAM

TEAM

CHRISTOPHE HARDIQUEST

CHEF

« Mijn recepten ontstaan door een associatie van ideeën, door me buiten de platgetreden paden te begeven, de regels te veranderen en genres te doorbreken… » 

- Christophe Hardiquest 

 

Elke dag weer bedenkt hij nieuwe gerechten, zonder gebonden te zijn aan regels of grenzen. Zijn creativiteit kent geen remmingen. Zijn inspiratie komt spontaan. Een ingeving van het ogenblik, de verrassing van een product, de associatie van smaken of de versheid van primeurs: al die aspecten beïnvloeden zijn werk. Zijn keuken staat er zonder dat hij er overdreven bij nadenkt. De achterliggende techniek mag je niet voelen. Een gerecht is er in de eerste plaats om samen van te genieten! Zijn keuken is het evenbeeld van de chef. Beide evolueren, exploreren, transcenderen. De rode draad? Een uitgesproken aandacht voor het product, in dienst van de smaak en de emotie.

CHRISTOPHE HARDIQUEST

CHEF

« Mijn recepten ontstaan door een associatie van ideeën, door me buiten de platgetreden paden te begeven, de regels te veranderen en genres te doorbreken… » 

- Christophe Hardiquest 

 

Elke dag weer bedenkt hij nieuwe gerechten, zonder gebonden te zijn aan regels of grenzen. Zijn creativiteit kent geen remmingen. Zijn inspiratie komt spontaan. Een ingeving van het ogenblik, de verrassing van een product, de associatie van smaken of de versheid van primeurs: al die aspecten beïnvloeden zijn werk. Zijn keuken staat er zonder dat hij er overdreven bij nadenkt. De achterliggende techniek mag je niet voelen. Een gerecht is er in de eerste plaats om samen van te genieten! Zijn keuken is het evenbeeld van de chef. Beide evolueren, exploreren, transcenderen. De rode draad? Een uitgesproken aandacht voor het product, in dienst van de smaak en de emotie.

Image

BENOÎT BROCHARD

ZAAL DIRECTEUR

« Een ijzeren hand in een fluwelen handschoen »

 

Dit is de daagelijkse situatie dat Benoît aanbrengt. Na 2 jaar en een half succesvol activiteit bij Pierre Gagnaire, kwam Benoît bij ons om de leiding van het team te nemen. Zijn doel is duidelijk: standvastigheid en nauwkeurigheid zijn de pilaren van zijn hedendaagse werk. Benoît streeft niet alleen naar perfectie voor zichzelf, maar voor zijn hele team. Daarom besteedt hij tijd, luistert en begeleidt hij de welwillendheid die nodig is. Een echte wederzijdse aantrekkingskracht van het passie voor het werk tussen Benoît en Christophe Hardiquest, deze twee zijn gemaakt om met elkaar overweg te kunnen!

BENOÎT BROCHARD

ZAAL DIRECTEUR

« Een ijzeren hand in een fluwelen handschoen »

 

Dit is de daagelijkse situatie dat Benoît aanbrengt. Na 2 jaar en een half succesvol activiteit bij Pierre Gagnaire, kwam Benoît bij ons om de leiding van het team te nemen. Zijn doel is duidelijk: standvastigheid en nauwkeurigheid zijn de pilaren van zijn hedendaagse werk. Benoît streeft niet alleen naar perfectie voor zichzelf, maar voor zijn hele team. Daarom besteedt hij tijd, luistert en begeleidt hij de welwillendheid die nodig is. Een echte wederzijdse aantrekkingskracht van het passie voor het werk tussen Benoît en Christophe Hardiquest, deze twee zijn gemaakt om met elkaar overweg te kunnen!

Image

ADRIEN CUNNAC

SOUS-CHEF

“Je moet jonge talenten verantwoordelijkheid geven”

 

Deze overtuiging past de chef van nature toe op zijn team en luitenanten. Hoe hoger de berg, hoe dieper het dal. Dit spreekwoord hoort bij Adrien Cunnac zoals zijn Elzasser afkomst hoort bij zijn goed begrip van de keuken. Adrien heeft een aangeboren smaak voor al wat lekker is. Hij is al vele jaren de rechterhand van chef Christophe Hardiquest. Zijn werk kenmerkt zich door een subtiele harmonie tussen volharding en hypersensitiviteit.

ADRIEN CUNNAC

SOUS-CHEF

“Je moet jonge talenten verantwoordelijkheid geven”

 

Deze overtuiging past de chef van nature toe op zijn team en luitenanten. Hoe hoger de berg, hoe dieper het dal. Dit spreekwoord hoort bij Adrien Cunnac zoals zijn Elzasser afkomst hoort bij zijn goed begrip van de keuken. Adrien heeft een aangeboren smaak voor al wat lekker is. Hij is al vele jaren de rechterhand van chef Christophe Hardiquest. Zijn werk kenmerkt zich door een subtiele harmonie tussen volharding en hypersensitiviteit.

Image

MAX PARIS

SOUS-CHEF

 

Max Paris is de gedroomde veldwerker in een team dat nood heeft aan stabiliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid om de dagelijkse verplichtingen vlot te laten verlopen. Hij is discreet en perfectionistisch, voor geen kleintje vervaard en stelt nooit teleur.

MAX PARIS

SOUS-CHEF

 

Max Paris is de gedroomde veldwerker in een team dat nood heeft aan stabiliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid om de dagelijkse verplichtingen vlot te laten verlopen. Hij is discreet en perfectionistisch, voor geen kleintje vervaard en stelt nooit teleur.

Image

ANTOINE LEHEBEL

CHEF-SOMMELIER

  

Dat wijn een roeping is voor Antoine Lehebel, lijkt wellicht een overbodige uitspraak. Wijn en het plezier om zijn wijnkennis te delen zijn net synoniemen voor hem. Hij laat de gasten proeven van bijzondere cru’s, natuurlijke wijnen of creatieve bieren. Hij heeft al verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen als beste sommelier. Maar zijn allermooiste beloning vormt de band met zijn vrienden-wijnbouwers die hij trouw volgt.

ANTOINE LEHEBEL

CHEF-SOMMELIER

  

Dat wijn een roeping is voor Antoine Lehebel, lijkt wellicht een overbodige uitspraak. Wijn en het plezier om zijn wijnkennis te delen zijn net synoniemen voor hem. Hij laat de gasten proeven van bijzondere cru’s, natuurlijke wijnen of creatieve bieren. Hij heeft al verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen als beste sommelier. Maar zijn allermooiste beloning vormt de band met zijn vrienden-wijnbouwers die hij trouw volgt.

Image

STÉPHANIE HARDIQUEST

MANAGING DIRECTOR

 

Alle echtgenotes van chef-koks beweren bij hoog en bij laag: “Wie met een chef trouwt, trouwt ook met zijn restaurant”. Maar Stéphanie nam geen genoegen met haar rol als echtgenote van de chef. Wie dat dacht, kent haar niet. Het restaurant Bon Bon draagt haar stempel. Ook de sfeerzetting. In perfect evenwicht met haar alter ego in de keuken leidt zij het huis. Dag na dag gaat ze de uitdaging aan, bedenkt oplossingen, past aan, ondersteunt, anticipeert, brengt verandering en stimuleert uiteraard de chef en zijn team om voortdurend hun grenzen te verleggen en zich volledig te geven.

STÉPHANIE HARDIQUEST

MANAGING DIRECTOR

 

Alle echtgenotes van chef-koks beweren bij hoog en bij laag: “Wie met een chef trouwt, trouwt ook met zijn restaurant”. Maar Stéphanie nam geen genoegen met haar rol als echtgenote van de chef. Wie dat dacht, kent haar niet. Het restaurant Bon Bon draagt haar stempel. Ook de sfeerzetting. In perfect evenwicht met haar alter ego in de keuken leidt zij het huis. Dag na dag gaat ze de uitdaging aan, bedenkt oplossingen, past aan, ondersteunt, anticipeert, brengt verandering en stimuleert uiteraard de chef en zijn team om voortdurend hun grenzen te verleggen en zich volledig te geven.

Image

ONZE TEAM

ZAAL & KEUKEN

URBAIN Bondja
MOHAMMED Haskouri
BERTRAND Ndayishinguje
SEBATH Capela
ADRIEN CUNNAC
MAXENCE Paris
BASILE Dewulf
VINCENT Monnier
HUBERT Lecut
SERGE Dieltiens
PIERRE JEAN Antoine
FIONA Iorio
JOHAN Verhulst
THIBAULT Marie
HUGO Traineau
CHRISTOPHER Douville
ARNAUD Beauprez
ANTOINE Lehebel
BENOIT Brochart
BERNARD Van Cuyck

ONZE TEAM

ZAAL & KEUKEN

URBAIN Bondja
MOHAMMED Haskouri
BERTRAND Ndayishinguje
SEBATH Capela
ADRIEN Cunnac
MAXENCE Paris
BASILE Dewulf
VINCENT Monnier
HUBERT Lecut
SERGE Dieltiens
PIERRE JEAN Antoine
FIONA Iorio
JOHAN Verhulst
THIBAULT Marie
HUGO Traineau
CHRISTOPHER Douville
ARNAUD Beauprez
ANTOINE Lehebel
BENOIT Brochart
BERNARD Van Cuyck

Image
Guide Michelin
  ETOILES 20ETOILES 20
 
Gault & Millau : 19,5/20
 TOQUES 20PXTOQUES 20PXTOQUES 20PXTOQUES 20PXTOQUES 20PX  
 
TABLES 75PX

© 2018 - Ontwerp IMPACT 360

Nieuwsbrief abonnement

  

 

 

Search